Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Vastagabb takarók babáknak az őszi-téli időszakra

Vastagabb takarók babáknak az őszi-téli időszakra

Amikor beköszönt a hűvösebb idő, akkor a vastagabb takarók babáknak igazi ajándék, hiszen melegen tudják tartani őket. Különösen nagy szükség van rájuk akkor, amikor nem bent vagyunk a picivel, hanem kint sétálunk vele.

Takarókból, plédekből szinte sosem elég, hiszen bárhol, bármikor szükség lehet arra, hogy betakargassuk a babánkat. A vékonyabbak mellé nagyon fontos, hogy beszerezz néhány melegebbet is, ezek ugyanis megvédik a meghűléstől. 

Ebben a bejegyzésünkben kicsit részletesebben is írunk a vastagabb takarókról. Először is elmondjuk, hogy mire figyelj, amikor takarót, plédet választasz. Aztán arról lesz szó, hogy melyek a legjobb takarók babáknak a hűvösebb hónapokban. Végül pedig arról is mesélünk, hogy miért érdemes a mi webshopunkból beszerezni őket.


 

Mire figyelj, amikor takarót választasz?

Az egyik legfontosabb szempont takaró vásárlásakor mindenképpen a méret. Az sem jó, ha túl nagy és az sem, ha túl kicsi. E tekintetben mindig a baba kora a mérvadó, de érdemes mindig inkább nagyobb méretűeket választani, mert azokat sokáig tudjátok használni. A 80 cm x 100 cm-es takarók például remek választások.

Szintén lényeges tényező a takaró vastagsága. A tavaszi-nyári hónapokban elegek lehetnek a vékonyabbak, de ahogy megérkezik a hidegebb idő, le kell cserélni a vastagabbakra. Nemcsak az évszakot, hanem a pici sajátos igényeit is figyelembe kell venni. A fázósabb babák például simán elviselik magukon a melegebb plédeket nyáron is.

A legjobb takarók babáknak őszre, télre

Alapvetően maga az anyag határozza meg azt, hogy egy takaró alkalmas-e arra, hogy hidegebb időben is használjuk. A bambusz olyan, mint egy meleg ölelés, amikor a babát betakargatod vele. A minőségi plüss anyagból készült változatok is hasonló érzéseket váltanak ki, ugyanúgy, ahogy a kötöttek is.

Sőt, vannak kétoldalú takarók is, amiknek a belső oldala polár anyagból készül. Belül pedig 100%-ban antiallergén golyócskák biztosítják a kellő vastagságot ahhoz, hogy melegben tudják tartani a picik testét.

A My Memi Prémium bambusztakaró szinte kötelező darab, ha nem szeretnéd, hogy a babád megfázzon vagy túlmelegedjen. Az előnyös tulajdonságainak köszönhetően képes elnyelni a nedvességet, és hagyja a pici bőrét lélegezni. Ráadásul többféle színben is kapható, a púder mellett világosszürke, vintage pink és türkiz árnyalatokban is elérhető.

Miért érdemes nálunk takarót vásárolnod?

Nálunk kizárólag olyan takarókat, plédeket találsz, amik minőségi alapanyagokból készülnek. Egytől egyig mindegyik bababarátnak minősül, hiszen kellemes érzetet nyújt számukra, amikor a bőrükhöz érnek. Ebből kifolyólag hozzájárulnak ahhoz, hogy a pihenésük, alvásuk a lehető legnagyobb kényelemben teljen. 

Az általunk kínált termékeken különleges színek, minták köszönnek vissza, ennek köszönhetően pedig hamar a babaszoba díszévé válnak. A stílusegyezőség miatt könnyen össze tudod kombinálni a nálunk kapható babaholmikkal, így tökéletes összhangot tudsz teremteni a pici környezetében. 


Láthatod, hogy a vastagabb takarók babáknak rendkívül fontosak. A lakáson belül és azon kívül például a babakocsiban, a hordozóban vagy az autósülésben is szükség van rájuk. Nem számít, hogy pamutból, plüssből vagy kötött bambuszból készülnek, bármelyik ideális megoldást jelenthet. Nálunk nagyon sokféle változatban megtalálod őket, azok mellett pedig minden más fontos babaholmit is be tudsz szerezni.