Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Textil játéktároló: egy szuper megoldás a baba holmijának tárolására

Textil játéktároló: egy szuper megoldás a baba holmijának tárolására

A babaszoba kialakításakor többek között arra is érdemes odafigyelni, hogy legyenek olyan tárolóelemek, amikbe bele tudod tenni a babád holmiját. A textil játéktárolók remek szolgálatot tesznek, hiszen igényesen és praktikusan lehet tárolni bennük a játékokat és egyéb holmikat.

Előbb vagy utóbb minden szülő rácsodálkozik arra, hogy a csemetéjüknek milyen sok holmijuk van. A tárgyak nagy többsége pedig nem más, mint játék, hiszen a rokonok, barátok mi mással is halmoznák el a picit? Ezzel persze nincs gond, ha tudod hol tárolni őket.

Ezt a bejegyzésünket azért készítettük, hogy segítsünk neked a minden szempontból megfelelő tárolók kiválasztásában. Először is elmondjuk, hogy milyen előnyei vannak a textil játéktárolóknak. Majd pedig szó lesz arról is, hogy milyen fajtái közül tudsz választani. Végül pedig adunk egy-két tanácsot is a vásárláshoz.

Milyen előnyei vannak a textil játéktárolóknak?

Ahogy a nevében is benne van, ezek a tárolóelemek textilből készülnek, ami azt jelenti, hogy környezetbarát megoldást nyújtanak. A 100% pamuttartalomnak köszönhetően teljes mértékben bababarát anyagnak minősül. Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül a pici hozzáér, nem fogja irritálni a bőrét.

A textil anyagkialakításnak köszönhetően nagyon mobilisak, hiszen könnyen fel tudod emelni őket, amikor másik helyet találsz nekik. Nemcsak könnyűek, hanem szépek is, nagyon jól mutatnak a modern stílusú, barátságos hangulatú babaszobákban. Ráadásul sok holmi elfér bennük, így jól meg lehet pakolni őket a játékokkal. 

Milyen fajtái közül választhatsz?

Alapvetően kétféle textil játéktárolót kínálunk, az egyiket ROYAL, a másikat pedig VELVET néven találod. A méret tekintetében azonosak, ugyanis mindkét típusra igaz, hogy az átmérőjük 35 cm, a magasságuk pedig 50 cm.

A különbség a kialakításukban van, a ROYAL tárolók ugyanis egy fogantyúval is fel vannak szerelve. Az anyaguk négyzetmintában steppelve van, és bézs, illetve púder színekben érhető el. Ezzel szemben a VELVET játéktárolók anyaga sima felülettel rendelkezik, a felső részükre pedig fodor került. Ezek szürke, illetve bézs árnyalatban választhatók. 

Ez a ROYAL bézs textil játéktároló egy igazi unisex darab, ami lányos és fiús babaszobában is remekül mutat. A Basic kollekció részét képezi, így ha tetszik neked ez a letisztult, natúr stílus, akkor hasonló termékeket is be tudsz szerezni.

Mit érdemes átgondolnod?

Ha a babaszobát már berendeztétek, akkor mindenképp olyan tárolót érdemes választanotok, ami passzol a bútorok, kiegészítők színéhez, stílusához. Azt is érdemes átgondolnotok, hogy mennyi játékot szeretnétek tárolni benne, beleszámolva azt, hogy a későbbiekben valószínűleg bővülni fog a kollekció.

Ezeket az elemeket nem csak játékok tárolására tudjátok használni, emellett remekül működnek szennyestartóként is. Ha tehát nem egyet választasz, hanem többet, akkor biztosan nem maradnak kihasználatlanul.


Bízunk benne, hogy ezek után már számodra sem kérdés, hogy miért nagyszerű kiegészítő a textil játéktároló. Nálunk többféle színben is be tudod szerezni, illetve minden más fontos babaholmi megvásárlására is lehetőséged nyílik. Mivel szinte minden termék egy külön kollekció része, így olyan termékekkel tudod berendezni a babaszobát, amik kinézetben passzolnak egymáshoz.