Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.
Termékek Menü

Szállítási és fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatjátok:

- bankkártyás fizetés a  biztonságos felületén
- banki átutalás
- utánvét


Szállítási módok és díjak:

          Házhoz szállítás 1190 Ft

 A csomagokat az MPL munkatársa 8-17 óra között kísérli meg kiszállítani, amennyiben ebben az időpontban a címzett nem tartózkodik a     címen, a csomag a területileg illetékes postán még 5 munkanapig átvehető.

         Postán maradó / PostaPont  990 Ft
Postán maradó csomagok  a posták nyitvatartási idejében 5 munkanapig átvehetők.
Posta Pont csomagok a Coop üzletek nyitvatartási idejében, a Mol benzinkutakon pedig 0-24 óráig átvehetőek 5 munkanapon keresztül.

Az utánvét díja a szállítási díjon felül 390 Ft

30 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES!

Amennyiben a termék neve mellett a RAKTÁRON kifejezés látható, úgy a terméket 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk.
Viszont vannak termékeink melyek ELŐRENDELHETŐEK, ezen termékek esetében nagyjából 4 hetes szállítási idővel kell számolni.
Amennyiben rendelésedben vegyesen szerepelnek előrendelhető és raktáron lévő termékek, a komplett megrendelésedet egyszerre szállítjuk ki, ha minden termék beérkezett hozzánk. 
A hiányzó termékek beérkezéséről emailben értesítünk, így tudni fogod mikorra várhatod a csomagod!


 


Felhívjuk a figyelmét, hogy a Magyar Posta Zrt. a mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint azonosítja a címzettet, ezért adott esetben az Ön személyes adatainak megadását kérheti a kézbesítéskor postai illetve postapontos átvételnél.