Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Miért jó választás a baldachin kislányoknak?

Miért jó választás a baldachin kislányoknak?

A baldachin kislányoknak remek választás, hiszen ezzel az ágyuk fölött sokkal szívesebben hajtják álomra a fejüket. Olyan változataik is vannak, amiket nemcsak a gyerekágy fölé, hanem bárhova máshova is fel lehet függeszteni. Ezek remekül funkcionálnak bunkerként. 

Akár az ágy fölött, akár máshol használjuk, egy szép és minőségi kivitelezésű baldachin rengeteg előnnyel szolgál. Egyrészt azért, mert nagyon hangulatossá teszi a gyerekszobát, másrészt pedig azért, mert nemcsak szép, hanem nagyon hasznos is. 

Ebből a cikkünkből kiderül, hogy mit érdemes tudnod erről a csodás kiegészítőről. Először szó lesz arról, hogy miért imádják a kislányok, aztán megtudhatod azt is, hogy miért annyira hasznos. Végül pedig azt is eláruljuk, hogy milyen típusai közül választhatsz. 


 

A baldachin kislányoknak nagy örömet okoz

A kislányok mindennek tudnak örülni, ami elég feltűnő és elég színes ahhoz, hogy azonnal felkeltsék a figyelmüket. Talán épp ez a magyarázata annak, hogy a csodaszép baldachinoknak is nagyon tudnak örülni. Ha az ágyuk fölé kerül, akkor alig várják, hogy végre eljöjjön az este, és elaludhassanak a különleges “sátortető” alatt. Ha bunkerként használjátok, akkor pedig garantáltan sokat fog játszani, pihenni alatta.

A Shelly fantázianevű óriásbaldachin egy igazi gyöngyszem a kínálatunkban. Bárhova is kerül a gyerekszobában, garantáltan nem marad észrevétlen. Az anyag 100%-ban gyerekbarát, ráadásul púderrózsaszín árnyalatban tündököl, ami a kislányok egyik kedvenc színe. Ha szeretnéd “csajossá” tenni a gyerekszobát, akkor ez telitalálat.

Nemcsak szép, hanem hasznos is

A különleges megjelenésének köszönhetően elsősorban a baldachin külső stílusjegyeiről esik szó. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg arról, hogy ez nemcsak egy dekorelem, hanem egy rendkívül hasznos kiegészítő is egyben.

Ha elhúzzuk az anyagot, akkor kellemes fényviszonyokat tudunk teremteni, és az erős napfény nem tudja irritálni a csemeténk szemét. Az anyag takarásában a kicsit kevésbé zavarja a mozgás, ami szintén nagy előny. Így ugyanis bátran jöhetünk-mehetünk, pakolhatunk mellette anélkül, hogy ezzel zavarnánk vagy felébresztenénk. 

A baldachin kislányoknak azért is hasznos, mert megakadályozza, hogy a szárnyas rovarok a közelébe jussanak, amikor épp pihen vagy alszik. Ezzel elkerülhetjük az égő, viszkető szúnyogcsípéseket. 

Milyen típusai közül választhatsz?

A baldachinoknak alapvetően kétféle típusa létezik, az egyik a hagyományos a fajta, a másik pedig az óriás méretben készülő változat. A különbség az eltérő kialakításban rejlik. A “sima” típus esetében az anyag a gyerekágy végéig ér, a felszerelése pedig egy speciális baldachintartóval lehetséges.

Ezzel szemben az óriás fajtákat a mennyezetre lehet felszerelni, az anyag pedig egészen a földig ér. Ez alá be lehet tenni a pici ágyád, de arra is van lehetőség, hogy egy játszószőnyeget vagy párnákat tegyünk alá. Ha az anyagot behúzzák, akkor a gyerekek úgy érezhetik, mintha egy mesés bunkerben lennének. 


Láthatod, hogy a baldachin kislányoknak valóban szuper választás, hiszen több szempontból is előnyös a használata. Nálunk mindkét típusból találhatsz olyat, ami kislányos árnyalatban tündököl. Többek között mályva, bézs és méz színek közül is választhatsz. Akkor is bátran nézz körül nálunk, ha más minőségi babaholmikat szeretnél vásárolni. Az altatáshoz, etetéshez, fürdetéshez is kínálunk kiegészítőket, de a különleges babaszoba berendezési tárgyak is elérhetőek.