Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Különleges kismama párnák, amik kényelmesebbé teszik a pihenést

Különleges kismama párnák, amik kényelmesebbé teszik a pihenést

Vannak olyan kiegészítők, amiket még a várandósság ideje alatt érdemes beszerezni, mert fontos funkciót látnak el. Többek között a kismama párnák is közéjük tartoznak, ugyanis nagymértékben megkönnyítik az anya pihenését, alvását.

A terhesség alatt nem mindegy, hogy a kismamák milyen pózban alszanak. Egyrészt azért, mert a legtöbb testhelyzet nem kényelmes, amikor már nagyobb a pocakjuk. Másrészt pedig azért, mert vannak pozíciók, amiket érdemes kerülni annak érdekében, hogy a méhlepénynek megfelelő legyen a vérellátása.

A kismama párnák használatával sokkal kényelmesebb és a vérellátás szempontjából sokkal egészségesebb a fekvés. Ezt az írásunkat azért készítettük, hogy kicsit jobban is bemutassuk neked ezeket a nagyszerű kiegészítőket.

Először is arról fogunk beszélni, hogy miért annyira hasznosak ezek a párnák, utána pedig elmondjuk, nálunk milyen változatokat tudsz beszerezni. Végül mondunk +1 érvet is, ami a beszerzésük mellett szól.

Miért annyira hasznosak ezek a párnák?

 

Terhesen nem egyszerű a megfelelő pozíció megtalálása fekvés közben. A háton való alvást eleve nem ajánlják az orvosok. Ilyenkor ugyanis a méh súlya pont arra a vénára nehezedik, ami a szívbe szállítja a vért. Ami pedig az oldalt alvást illeti, inkább a bal oldali testhelyzetet érdemes felvenni, így ugyanis terhelésmentesek maradnak a vénák. 

 

A kismama párnák segítenek, hogy a bal oldalon fekvés a lehető legkényelmesebb legyen. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy megfelelő alátámasztást adnak a testnek, például a hasnak és a lábnak. Ugyanakkor mozgásszabadságot is adnak, aminek köszönhetően kényelmes pihenést, alvást biztosítanak az anyukáknak.

 

Milyen kismama párnákat találsz nálunk?

 

Mi a Prémium Poofi terhespárnákat kínáljuk neked, amiknek az a jellegzetessége, hogy 9-es formát írnak le. A különleges alakjuknak köszönhetően nemcsak valamelyik testrészt, hanem az egész testvonalat megtámasztják. A fejtől kezdve a lapockán, a hason és a csípőn át egészen a lábakig mindenhol megtartja a testet.

 

Az általunk kínált párnák két keménységi zónával rendelkeznek. A puha elsősorban a fejnek, a lapockáknak és a hasnak van kialakítva, szerepe, hogy kényelmesebbé tegye a fekvést. A kemény pedig elválasztja a lábakat, illetve stabilizálja a csípőt és a medencét.

 

A párnák mérete 120 cm x 60 cm, vagyis pont elég nagyok ahhoz, hogy kényelmesen el lehessen férni rajtuk. Ugyanakkor nem túl nagyok, így könnyen elhelyezhetők az ágyon. A méretükből kifolyólag a magasabb hölgyek is komfortosan tudják használni őket.

 

Ami pedig a töltetüket illeti, a párnák úgy vannak töltve, hogy az ideális legyen a kismamák számára. A töltet mennyisége viszont igény szerint változtatható a puha és a kemény zónában egyaránt.

 

Plusz egy érv, ami mellettük szól

 

A párnák levehető huzattal rendelkeznek, ami megkönnyíti a tisztításukat, hiszen csak le kell venni róluk a huzatot és elég azt kimosni. A huzat eltávolítása, illetve visszahelyezése nagyon egyszerű, mert van rajtuk egy hosszú cipzár, amit végig lehet húzni az egész párnán.


Bízunk benne, hogy ezek után már te is úgy gondolod, hogy a kismama párnák nélkülözhetetlen kiegészítők a várandósság ideje alatt. Nálunk a Zsálya, Latte és Rose árnyalatban is be tudod szerezni őket. Azok mellett pedig minden más fontos babaholmit és kiegészítőt is megvásárolhatsz, hogy a babás mindennapok kényelmesen teljenek.