Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.  További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Babapólyázás egy új megoldással

Babapólyázás egy új megoldással

A babapólyázás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kisbabák maximális komfortban érezzék magukat ebben a számukra még új világban. Odabent a pocakban hozzászoktak ahhoz, hogy egy meleg és puha helyen vannak, ahol folyamatos védelemben részesülnek. Ezt az érzést tudjuk visszaadni nekik a megfelelő babaholmik használatával.

Ebben nyújt óriási segítséget a babapólya, amivel nagyon egyszerűen és gyorsan be tudjuk “csomagolni” a picit. A kérdés legfeljebb csak az, hogy milyen fajta pólyát használjunk. A régi típusúak mellett ugyanis már megjelentek a modern pólyák is, amik számos pozitívummal szolgálnak.

Ha kíváncsi vagy, hogy miért érdemes ezeket használnod, akkor olvass tovább, ebben az írásunkban ugyanis részletesen is kifejtjük a témát. Először is elmondjuk, hogy miért annyira fontos a pólyázás, aztán pedig sorra vesszük a modern pólyák előnyeit is. 

Miért fontos kiegészítő a babapólya?

Ha fel kellene sorolnunk a legfontosabb babaholmikat, akkor a pólya biztosan köztük lenne. Ez ugyanis azt a célt szolgálja, hogy a picit minden körülmények között melegen tudjuk tartani, ezzel megóvva őt a megfázástól. Másfelől pedig az anyaméhhez nagyon hasonló környezetet tudunk biztosítani számára, ami pedig megnyugtatja.

Babapólyázás régen és most

A babapólyázás sokat egyszerűsödött az elmúlt évek során. Nem is olyan régen azt jelentette, hogy egy anyagot különböző technikákkal a baba köré tekerünk. Ez egyúttal azt jelentette, hogy meg kellett tanulni azokat a pólyázási módszereket, amikkel ezt meg tudtuk tenni. Sok anyukának viszont nem volt szimpatikus, hogy végeredményben az anyag erősen összetartotta a picit.

Ez volt az ok, aminek hatására létrejöttek az újfajta pólyák, amik kiterítve úgy néznek ki, mint egy puha takaró. Csak annyi a teendő vele, hogy miután a kisbabádat ráhelyezed, a két oldalát ráhajtod a testére és megkötöd a kötőjét. Így az anyag laza lesz rajta, mégis stabil tartást ad neki. 

Ez a prémium Baby Wrap pólya tökéletes választás, ha te is az új megoldásra szavazol. 100%-ban pamut anyagból készül, a töltetet pedig antiallergén szilikongolyócskák biztosítják. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes érzetet nyújt a piciknek. A különlegessége pedig, hogy egyedi mintával rendelkezik, és macifülekkel is fel van szerelve.

Mikor veheted hasznát a pólyának?

A pólyák tulajdonképpen mindig jó szolgálatot tesznek, amikor a picit kézbe kell venni. Például, amikor eljön az alvás ideje, és el szeretnéd altatni, vagy amikor az öledbe veszed, hogy megetesd. Bármelyik tevékenységről is legyen szó, sokkal egyszerűbben tudod csinálni, ha a pici benne van a pólyában, ami stabilan tartja. Így ugyanis nem kell tartanod attól, hogy kicsúszik a kezedből, ráadásul az egyik kezed szabadon maradhat.

Akkor is jó ötlet a babapólyázás, amikor látogatóba érkeznek a barátok, rokonok, akik természetesen fel szeretnék emelni a picit. A pólyában sokkal könnyebben és biztonságosabban tehetik ezt meg. Arról nem is beszélve, hogy a pici kézben tartása, illetve átadása is jóval egyszerűbben történhet.


Láthatod, hogy a pólyázás nagyon fontos ahhoz, hogy a kisbabád kényelmesen érezze magát. Nem feltétlenül kell a régi típusú pólyákat használnod, hiszen a Baby Wrap pólyák egy teljesen új megoldást kínálnak. Nálunk megtalálod őket ugyanúgy, ahogy minden más fontos babaholmit is, amire még szükségetek lehet.